Najlepszym sposobem na przechowanie dyni, jest po prostu jej zamrożenie. Zamrożona dynia, daje nam możliwość cieszenia się jej wspaniałym smakiem i różnorodnością potraw z jej wykorzystaniem, przez cały rok. Pokrojoną w kostkę dynie, rozkładamy na talerzu, wkładamy do zamrażalnika i dopiero lekko zamrożoną, przekładamy do woreczków.
Jeżeli spodobają się Wam etykiety,
to zanim zostaną umieszczone do druku na stronie,
chętnie prześlemy zainteresowanym na meila :)
Meile wysyłajcie pod adres: codzisjemymamo@gmail.com
wspaniały pomysł, by móc zimą ją odkopac i raczyc się jej jesiennym smakiem.
OdpowiedzUsuńi rewelacyjne te etykietki!
fajne etykietki i bardzo przydatne na wszelkie mrozonki:)
OdpowiedzUsuńo tak to prawda, że zimą doceniamy mrożonki. a etykiety zdały już nasz egzamin i również mogą się Wam przydać :)
OdpowiedzUsuńTez musze zmrozictroche dyni dla malego. Bardzo fajny blog. Pozdrawiam @di* szelmostwa lisa
OdpowiedzUsuń